Ga voor mij-   eReader eBook

Jennifer L. Armentrout • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Ga voor mij is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

J. Armentrout is terug met Ga voor mij! De negentienjarige Teresa droomt van een carrière als danseres, maar door een blessure moet ze die droom even on hold zetten. Totdat haar been weer beter is gaat ze naar de universiteit waar haar broer Cam op zit. En hij is niet de enige: ook Jase, met wie ze ooit een verboden kus deelde waar ze graag aan terugdenkt, studeert hier. Meteen als ze hem weer ziet valt ze voor hem, maar hij houdt de boot af. Ze begrijpt niet waarom en dat frustreert haar, want zij kan zich nog moeilijker over hem heen zetten dan over haar blessure. En dat zegt wat. Ga voor mij (Engelse titel: Be with me) is broeierig en meeslepend, precies zoals een new adult hoort te zijn. Auteur J. Armentrout is in Nederland bekend van de boeken Wacht op mij en IJskoud. Ga voor mij is een zijdelings vervolg op Wacht op mij, waarin Teresa’s broer Cam de hoofdrol speelde. 'Een boek waar ik verliefd op ben geworden.' – Adorable Books over Wacht op mij.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Krijgen Teresa en Jase een echte kans of staat het leven in de weg?

Ja! Dit is echt weer zo'n smulboek waar je er maar geen genoeg van kunt lezen! J. Lynn (Jennifer L. Armentrout) flikt het ‘m opnieuw met de heerlijke opvolger van haar bestseller Wacht op mij. Vanaf de eerste zin in Ga voor mij pakt ze je direct in om je vervolgens 335 bladzijden lang niet meer met rust te laten. En dan kan je schrijven hoor! J. Lynn schrijft supersexy verhalen, al dan niet met een duister tintje en Ga voor mij maakt hierop geen uitzondering. De romantiek knalt het boek uit en de spanning tussen de negentienjarige studente Teresa en de onweerstaanbare Jase is voelbaar in elke zin. Het verhaal is lekker broeierig en meeslepend, ik heb de roman in één keer uitgelezen. Ik kan haast niet wachten op haar volgende. Dat zal niet gemakkelijk worden...

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Jennifer L. Armentrout
Vertaler(s)Marcel Hagedoorn
ISBN9789401908375
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's309
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3544 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten