Gastronomie-   eReader eBook

Johannes van Dam • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Gastronomie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

GASTRONOMIE - 9789068828917 De beste stukken uit Elsevier In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdrià en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Johannes van Dam
UitgeverijReed Business
ISBN9789035252776
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's130
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte828 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten