Geboren verliezers-   eReader eBook

Elvin Post • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Romeo Easley werkt als verkoper van tweedehands tijdschriften op 6th Avenue in Manhattan. Op zijn vaste standplaats is hij ver weg van zijn appartement, waar hij samen met zijn moeder en zijn broer Russell opgroeide onder de beschermende vleugels van de crimineel Sean Withers. Maar terwijl het lot Romeo voor het eerst van zijn leven gunstig gezind lijkt, raakt zijn broer die er net een korte gevangenisstraf op heeft zitten steeds meer verstrikt in Seans web van misdadige praktijken. Dan begaat Romeo een stommiteit waarmee hij zowel zijn eigen leven als dat van zijn broer in gevaar brengt...

Dit boek in de pers

Geboren verliezers is een prachtige thriller. Gevoelig, humoristisch en met enorme vaart geschreven. Het inlevingsvermogen van Elvin Post in de psyche van de kleine man die hoopt op een beter leven, is onnavolgbaar. Hoop, paranoia en fatalisme worden moeiteloos omgebogen tot puur entertainment. Manhattan als decor is, evenals de kleurrijke karakters, filmisch en tastbaar. De dialogen zijn scherp en natuurlijk, de schrijfstijl is soepel en vloeiend, de spanningsboog van het verhaal vakkundig opgezet. Hier is een schrijver aan het woord van internationale allure. In Amerika zou men het wel weten: Elvin Post for President!  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over New York
  • romans over criminaliteit

Details:

Auteur(s)Elvin Post
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789041419989
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's296
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte585 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten