Gebroken-   eReader eBook

Greet Bauweleers • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Gebroken is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Antwerpen, juli 1566. Op een verlaten plek buiten de stadsmuren wordt het lijk gevonden van Johanna Vermaelen. Haar schoonbroer Gianni en zijn minnares doen de lugubere ontdekking. Toeval? De schout denkt van niet. Gianni staat onder verdenking, maar het onderzoek loopt vast. Tot Gianni's zakenpartner, Maarten, achter het onfrisse verleden van Johanna komt. En zij is niet de enige met een geheim. Maarten raakt verstrikt in een web van verraad, wraak en ketterij. Zijn speurtocht naar de dader leidt hem van de werkplaats van Plantin naar de geheime schuilplaatsen van ketters. Ondertussen groeit overal het verzet tegen de katholieke kerk. In augustus 1566 raast de Beeldenstorm over de Nederlanden. Tijdens de vernielingen in de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekerk komt het tot een ultieme confrontatie tussen Maarten en de moordenaar.

Greet Bauweleers studeerde geschiedenis aan de VUB en is docente Nederlands. Ze is stadsgids in Antwerpen. Gebroken is haar eerste, maar wellicht niet laatste historische thriller.

Details:

Auteur(s)Greet Bauweleers
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460411724
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte909 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten