(Geen) Goesting?!-   eReader eBook

Lieve Swinnen • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

(Geen) Goesting?! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mijn kind neemt zijn taken niet ernstig, mijn kind studeert niet, mijn kind laat het hoofd hangen, mijn kind ziet het niet meer zitten … Het zijn problemen waar nogal wat ouders mee worden geconfronteerd. Motivatie is de sleutel, maar hoe krijgt een kind goesting? Want daar bestaat nog geen pil voor. Kinderen en jongeren ontplooien hun talenten, maar hebben daarbij soms de hulp van volwassenen nodig. Volwassenen die sturen en stimuleren, afgrenzen en aanmoedigen. (geen) goesting?! geeft daar heel concrete tips voor. Een boek voor alle ouders, leerkrachten, opvoeders en jongeren die vragen hebben over motivatie.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Zijn onze kinderen luxepaardjes die niet weten wat werken is?

Wat de woestijn zo mooi maakt, is dat ze ergens een bron verbergt. Met die woorden uit 'De kleine prins' begint kinderpsychiater Lieve Swinnen haar boek over hoe je kinderen kunt motiveren. Alle ouders willen dat hun kleine prinsjes uitgroeien tot zelfbewuste, enthousiaste volwassenen die het maken in het leven. Maar daar sta je dan, met een puber die school haat en weigert te studeren. Is gebrek aan motivatie een ziekte van deze tijd, waar we als ouders mee verantwoordelijk voor zijn? Hebben we een generatie luxepaardjes op de wereld gezet die niet weten wat werken is? Lieve Swinnen nuanceert, filosofeert en reageert aan de hand van verhalen van jongeren en ouders die ze in haar praktijk over de vloer krijgt. Daarnaast geeft ze heel wat tips en achtergrond over hoe motivatie werkt en welke rol je daarbij als ouders kunt spelen. Een boek vol herkenbare situaties, nuttige do's en dont's en boeiende bedenkingen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Lieve Swinnen
UitgeverijVan Halewyck
ISBN9789461314413
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's170
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte648 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten