Geest-   eReader eBook

Robert Harris • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Geest is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Adam Lang was de langst zittende en meest controversiële premier van Engeland in de afgelopen halve eeuw. Nu hij zijn functie heeft neergelegd, accepteert hij een extravagant hoog bedrag om de langverwachte memoires van zijn leven als regeringsleider te schrijven. Terwijl de druk op Lang toeneemt om zijn magnum opus in te leveren, verongelukt zijn ghostwriter en wordt een vervanger gezocht. De nieuwe ghostwriter gaat aan de slag om het boek te voltooien, maar ontdekt veel meer geheimen dan Lang ooit had willen onthullen. Dodelijke geheimen...

Dit boek in de pers

Veel moeite om Harris te geloven kost het niet. Een intrigerende thriller die koren op de molen is van conspiracy theory-aanhangers.  
Boek Magazine  

Fraaie zinnen, mooie observaties, spanning tot het eind.  
Elsevier  

Geest is een in alle opzichten overtuigende thriller, waarin het ene lijk na het andere uit de kast tuimelt.  
Noordhollands Dagblad  

Hier is een meester-verteller aan het woord, die op adembenemende wijze zijn vakmanschap als schrijver combineert met zijn inzicht in de politiek. Geest is thriller en politieke satire tegelijk. Een boek om je vingers bij af te likken.  
Hebban.nl  

Ook dit boek is een lekkernij, en geen haastig tussendoortje.  
Het Parool  

Harris, die Blair op een verkiezingstournee heeft vergezeld, weet waarover hij spreekt. In Geest blijft van Blair uiteindelijk geen spaan heel. Meer dan een afrekening is het boek een luchtige thriller met een hoogst pikante subtekst.  
NRC  

Die woede levert een puik staaltje politieke thriller op, gestoeld op expertise en een bevoorrechte positie in de kringen rond gewezen premier Tony Blair.  
Knack  

Geest is een subtiele, politieke thriller, die ondanks de duidelijke verwijzingen naar Tony en Chérie Blair, zeker niet als zomaar een satire mag worden afgedaan. Knap werk!  
De Morgen  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over politiek
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)Robert Harris
UitgeverijCargo
ISBN9789023443827
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's328
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte790 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten