Geheim Van De Zusters-   eReader eBook

Kate Morton • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Geheim Van De Zusters is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Riverton Manor, Engeland, 1924. Op de avond van een groot society-feest pleegt de jonge dichter Robbie Hunter zelfmoord. Twee zussen, Hannah en Emmeline Hartford, zijn hier getuigen van; de ene zus is zijn toegewijde bewonderaarster, de andere volgens de geruchten zijn minnares. Na die avond spreken zij elkaar nooit meer. Wat is er gebeurd?

 

De enige die de waarheid kent, is dienstmeid Grace Reeves. En zij doet er alles aan om het gebeurde te vergeten. Maar als er na zeventig jaar een film wordt gemaakt over die veelbesproken avond, komen oude herinneringen weer boven en wordt het steeds moeilijker om geheimen verborgen te houden.


Reviews & recensies

Een tragisch familiegeheim in de sfeer van 'Downton Abbey'.

De jonge Grace gaat aan de slag als dienstmeid voor de familie Ashbury in het grote landhuis Riverton Manor. Ze is getuige van een vreselijk drama: op een avond tijdens een groot societyfeest pleegt de jonge dichter Robbie Hunter zelfmoord. Pas wanneer Grace 94 is en ze benaderd wordt door een regisseur die het drama wil verfilmen, doet ze een boekje open over wat er die avond écht gebeurde. Ze wil het geheim dat haar leven én dat van de zusjes Hannah en Emmeline Hartford bepaalde, niet meenemen in haar graf. De sfeer in 'Het geheim van de zusters' deed met denken aan 'Downton Abbey' en 'Upstairs, Downstairs': een prachtig landgoed, dames in stijve japonnen en dienstmeiden die zich uitsloven. En achter de muren van het landgoed zijn er altijd geheimen die het daglicht niet mogen zien. Je vraagt je hele tijd af wat er gebeurde, zoveel jaren geleden. Grace blikt terug in flashbacks, je komt maar met mondjesmaat de waarheid te weten. Kate Morton houdt de spanning wel heel goed vast, want pas op de laatste bladzijden valt de ontknoping van dit tragische familiegeheim.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de sociale bovenlaag
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Kate Morton
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Els Franci
ISBN9789460237034
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's474
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3254 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten