Geheime orde-   eReader eBook

Brad Thor • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Geheime orde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met Geheime orde bewijst Brad Thor opnieuw dat hij niet alleen boven op de actualiteit zit, maar ook dat hij overeen voorspellende gave lijkt te beschikken. Zijn visie en kijk op malversaties en consternatie bij de Federal Bank bij de benoeming van een nieuwe president komt akelig dicht bij de werkelijkheid. In de duistere krochten van de ogenschijnlijk onafhankelijke Amerikaanse Federal Bank (de Fed) spelen macht en politiek gewin een kat-en-muisspel. De Fed opereert zelfstandig en heeft een ongekende invloed.

Na de plotselinge dood van de president van de Fed is er daarom snel een aantal kandidaten geselecteerd om dit machtige orgaan, en daarmee de VS, voor de afgrond te behoeden. Maar als alle vijf kandidaten spoorloos verdwijnen slaat de paniek om in angst en verschrikking, en is er eigenlijk maar één man tot wie ze zich kunnen wenden. Geheim agent Scot Harvath wordt naar Washington geroepen en ziet zich geconfronteerd met een duistere Amerikaanse terreurgroep, die zijn oorsprong vindt in de 18e eeuw.

Terwijl de gegijzelden een voor een op gruwelijke wijze vermoord teruggevonden worden, moet Harvath een eeuwenoud web van samenzweringen ontrafelen om zo de grootste ramp die Amerika ooit bedreigd heeft te voorkomen.

Dit boek in de pers

Brad Thor is de auteur van de headlines van morgen.  
DAN BROWN  

De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.  
CHICAGO TRIBUNE  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • terroristische zaken
  • politiek gekonkel en complotten

Details:

Auteur(s)Brad Thor
UitgeverijKarakter Uitgevers
Vertaler(s)Jan Mellema
ISBN9789045205168
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's369
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2825 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieScot Harvath
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten