Geknipt voor jou-   eReader eBook

Chantal van Gastel • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

Geknipt voor jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee escaleren. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een romantisch en sexy verhaal dat het midden vindt tussen Bridget Jones en The Devil Wears Prada!

Wat een heerlijk vakantiechiklit! Geknipt voor jou gaat over Hannah, een jonge vrouw die de droom heeft een modelabel op de zetten, maar vooralsnog voor een heks van een baas werkt. Als ze de sexy advocaat Frank onder bizarre omstandigheden ontmoet, verandert haar leven compleet. De schrijfstijl is lekker luchtig en geestig, en het boek wisselt tussen verschillende vertellers, waardoor er hele grappige misverstanden ontstaan. En de romantiek blijft natuurlijk niet uit! Frank is niet alleen sexy, maar ook een lieve vader voor zijn zoontje. En steeds behulpzamer naar Hannah toe... Zo’n man met wie we allemaal wel willen trouwen. Echte passie en liefde in dit verhaal! Het deed me een beetje denken aan The Devil Wears Prada en Bridget Jones in één. Heel erg leuk.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over werkzaken
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Chantal van Gastel
UitgeverijThe House Of Books
ISBN9789044329162
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte618 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten