Geld-   eReader eBook

Arnoud van Adrichem • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Geld is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Champagnepiramides, niervormige zwembaden en een vrolijk rinkelend traktement in de broekzak. Maar evengoed: woekerrentes, meedogenloze deurwaarders en een verdampt vermogen. In zijn derde dichtbundel Geld toont Arnoud van Adrichem ons de economie van de poëzie. Hij laat zich meevoeren door geldstromen die voortdurend van richting veranderen en zich eindeloos vertakken. Gelukkig zijn er financieel experts en extra kredieten.

Dit boek in de pers

Deze poëzie-promotor weet het genre in zijn eigen werk aardig richting proza op te schudden. Hij presenteert verwarring, niet ongeestig taalspel en een zekere virtuositeit.  
NRC  

Wat de huidige financiële wereld is voor bijna alle Nederlanders, is hermetische poëzie voor sommige lezers: ontoegankelijk en onbegrijpelijk. Van Adrichem is allerminst gesloten. Hij brengt de zeepbel van de financiële wereld afstandelijk, maar vooral smakelijk in beeld.  
Trouw  

Een homogenere dichtbundel is nauwelijks voorstelbaar. Van Adrichem maakt op een onweerstaanbare, overvloedige manier aannemelijk dat geld, naar de woorden van Joseph Brodsky, "nature's fifth element" is. (...) Als leven taal is en taal leven en geld het vijfde element, dan is deze bundel de ultieme verstrengeling van dit alles, met een grimmige schaterlach.  
Biblion  

Details:

Auteur(s)Arnoud van Adrichem
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025440756
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's77
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte182 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten