Geluk Voor Kinderen-   eReader eBook

Leo Bormans • eBook

€ 15,99

Direct downloaden

Geluk Voor Kinderen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Eindelijk geluk op kindermaat in een magisch en groot boek Geluksexpert Leo Bormans, auteur van het succesvolle The World Book of Happiness, schreef nu ook voorleesverhalen voor kinderen over de tien sleutels van geluk. Geluk voor kinderen is een speelse zoektocht naar oprecht geluk en een warm nest. Lees samen met je kind of kleinkind de tien verhalen over bijzondere vogels, bewonder de kleurrijke illustraties van Sebastiaan Van Doninck, en laat je leiden door de tips, opdrachten en weetjes aan het eind van elk verhaal.

Reviews & recensies

Een inspirerend en magisch mooi boek over geluk

Geluksexpert Leo Bormans (auteur van het succesvolle The World Book of Happiness) schreef tien schitterende voorleesverhalen voor kinderen over de tien sleutels van geluk. Verhalen over bijzondere vogels die je samen met je kind en kleinkind kunt lezen. Of voorlezen natuurlijk. De betoverende illustraties van Sebastiaan Van Doninck maken de verhalen helemaal compleet. Laat je leiden door de tips, opdrachten en weetjes aan het eind van elk verhaal. Geluk voor kinderen is een tot nadenken stemmend en inspirerend boek om zelf met je kinderen mee op weg te gaan naar meer geluk! Voormalig Europees Voorzitter Herman Van Rompuy deed dit boek cadeau aan alle wereldleiders, met de vraag om geluk en levenskwaliteit op de politieke agenda te zetten. Een boek van onschatbare waarde dat eigenlijk iederéén - klein of groot - beslist zou moeten lezen!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Leo Bormans
IllustratorSebastiaan van Doninck
UitgeverijLannoo
ISBN9789401422086
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's45
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte7537 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten