Gelukkig ben ik niet de enige-   eReader eBook

Brené Brown • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Gelukkig ben ik niet de enige is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De zoektocht naar perfectie is vermoeiend en meedogenloos. We worden constant opgejaagd door sociale verwachtingen die ons leren dat imperfect zijn synoniem is aan niet goed genoeg zijn. Overal wordt ons verteld wie, wat en hoe we moeten zijn. Hierdoor laten we niet zien waar we mee worstelen en beschermen we onszelf tegen schaamte, oordelen, kritiek en verwijten door te doen alsof we het allemaal perfect voor elkaar hebben.
Op basis van haar jarenlange onderzoek en honderden interviews komt Brené Brown in Gelukkig ben ik niet de enige met een belangrijke waarheid: we zijn juist met elkaar verbonden door onze onvolmaaktheden. Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar een reminder om ons hart en verstand open te houden voor de realiteit dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Iedereen heeft negatieve gevoelens over zichzelf. Wat doen we eraan?

Schaamte, angst en schuldgevoel zijn emoties die we allemaal kennen. We schamen ons voor ons gedrag of voor hoe we eruitzien, maar hebben niet altijd in de gaten dat iedereen diezelfde gevoelens heeft. En dat iedereen zoekt naar de perfecte manier om zichzelf te presenteren. In Gelukkig ben ik niet de enige, laat Brene Brown zien dat zelfacceptatie een lastig proces is, maar dat het daar wel om gaat. Aan de hand van onderzoek en persoonlijke verhalen laat ze zien dat je als lezer niet de enige bent die negatieve gevoelens over zichzelf heeft, en dat onze onvolmaaktheden juist hetgeen is wat ons verbindt, omdat iedereen onzekerheden heeft! Haar onderzoek en anekdotes resulteren in een helder geschreven boek dat iedereen kan helpen en dat daarom door iedereen gelezen zou moeten worden!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over kwetsbaarheid
  • non-fictie die lekker wegleest

Details:

Auteur(s)Brené Brown
UitgeverijLev.
Vertaler(s)Bonella van Beusekom
ISBN9789044972085
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's299
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1660 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten