Gerechtigheid-   eReader eBook

Stieg Larsson • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

Gerechtigheid is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een hacker van wereldklasse. Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt gezocht voor moord en door de media is ze neergezet als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist is overtuigd van haar onschuld. Hij ontdekt de relatie tussen de vrouwenhandel, het verleden van Salander en de Zweedse veiligheidsdienst en wil daarover publiceren. Maar wil Salander wel meewerken? Ze vertrouwt niemand. Uiteindelijk moet ze voor de rechtbank verschijnen. Zal het recht zegevieren? Razend spannende ontknoping in dit laatste deel van de Millennium-trilogie. Van de trilogie werden wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht.

Dit boek in de pers

Hij krijgt vijf sterren: vier voor zijn waardevolle nalatenschap en een om aan de hemel te schitteren.  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

De (voorlopige?) ontknoping van Stieg Larson's meesterlijke thrillertrilogie

Stieg Larson heeft de triomftocht van zijn Milenniumtrilogie nooit mogen meemaken. Hij stierf voordat het eerste boek verscheen. Zoveel jaar na datum blijft deze thriller overeind als een huis. De hoofdpersonages, journalist-uitgever Mikael Blomkvist en de getroubleerde punk-hacker Lisbeth Salander, zijn ondertussen echte iconen geworden, die niet meer weg te denken zijn uit de thrillergeschiedenis. De plot is origineel, ingenieus en razend spannend. Maar mij blijft vooral ook de onderkoelde, licht melancholische toon van dit boek bij. De kritiek die de auteur heeft op de uitwassen van het zo bejubelde Zweedse samenlevingsmodel is, zoveel jaar na het verschijnen, verassend actueel. De machteloosheid van de individuele burger tegen onverschillige en cynische staatsinstellingen, en de angst voor criminele organisaties die zich boven elke wet of buiten elke grens stellen heeft als thema niets aan actualiteit ingeboet.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Stieg Larsson
UitgeverijSignatuur
ISBN9789044962444
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's651
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1443 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMillennium
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten