Geroezemoes in het gras-   eReader eBook

Dave Goulson • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Geroezemoes in het gras is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dave Goulson verlangt ernaar een stuk grond te bezitten dat hij naar believen kan beheren, alsof het zijn eigen natuurreservaat is. Zijn oog valt op een vervallen huis in het Franse dorp Epenède, in de Charente. Hij richt het zo in dat het een paradijs wordt voor alle insecten en kleine dieren die in en om het huis leven. In Geroezemoes in het gras leidt hij ons daar rond. Op hartverwarmende wijze vertelt hij hoe een doodskloppertje zijn partner vindt, wat de rol van een gewone huisvlieg is, waarom vlinders stippen op hun vleugels hebben en hoe waterjuffers de liefde bedrijven. Goulson laat zien hoe prachtig de natuur in al haar verschijningsvormen is, maar ook hoe kwetsbaar. Na het lezen van dit boek kijk je met nieuwe aandacht naar de natuur om je heen en koester je meer dan ooit wat er allemaal bloeit en groeit.

Dit boek in de pers

Alsof je een privérondleiding krijgt op het land van een leuke, keuvelende professor die vol verhalen zit. (...) Een boek dat je vooral zin geeft om op een lome zomerdag in het gras te gaan liggen om naar het gezoem van insecten en het gekwetter van vogels te luisteren.  
Het Parool  

Geroezemoes in het gras heeft alles in zich dat Een verhaal met een angel zo leuk maakte. Humor en liefde voor de natuur, en dat vrolijk opgeschreven.  
Trouw  

Zijn boek is een heerlijk geschreven gids door de schatkamer van de biologie en een levendige introductie tot essentiële kennis over het krioelende leven op aarde.  
Cobra  

Zijn boek is een heerlijk geschreven gids door de schatkamer van de biologie en een levendige introductie tot essentiële kennis over het krioelende leven op aarde.  
COBRA.BE  

Het boek leest als een reisverslag: informatief en met veel ervaringen uit zijn leven als onderzoeker. (...) Vooral geschikt voor wanneer je belangstelling hebt voor het kleine leven om ons heen, maar ook als je geïnteresseerd bent in het bevlogen verhaal van een net niet doorgedraaide bioloog.  
NEW SCIENTIST  

Details:

Auteur(s)Dave Goulson
UitgeverijAtlas Contact
Vertaler(s)Nico Groen
ISBN9789045028422
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's236
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte585 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten