Getting things done-   eReader eBook

David Allen • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

Getting things done is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Mijn favoriet over het organiseren van je leven: Getting Things Done helpt je om nieuwe mentale vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in een tijd van multitasken en informatiestress.’ – The Wall Street Journal

‘Getting Things Done beschrijft een ongelooflijk praktische methode die drukke mensen weer controle geeft over hun leven. Het kan je helpen om succesvoller te worden. En belangrijker, het kan je helpen om een gelukkiger leven te leiden.’ – Marshall Goldsmith, auteur van Tot hier en nu verder!

Dit boek in de pers

Mijn favoriet over het organiseren van je leven: Getting Things Done helpt je om nieuwe mentale vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in een tijd van multitasken en informatiestress  
THE WALL STREET JOURNAL  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het managen en organiseren van alle aspecten – voor ontspannen efficiëntie

“Waarom vandaag doen wat morgen ook kan” is een uitspraak die management consultant David Allen niet zal aanspreken. Hij is van mening dat organisatie en die betrouwbaar onderhouden de sleutel is van efficiëntie. En organisatie plus die onderhouden staat gelijk aan ontspannen. Deze wijze les wordt aan de hand van praktische handvatten uiteengezet in Getting things done: Beginnen, verzamelen, verwerken, organiseren, onderhoud en doen zijn de kernwoorden die worden uitgelegd met behulp van manieren om een planning efficiënt te laten verlopen, en werkstromen te controleren. Ik herinner mij ooit gelezen te hebben dat wij in de 21e eeuw in een dag de hoeveelheid informatie binnen krijgen die iemand 200 jaar geleden in een week kreeg. Dit is een manier om dat te ordenen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over productiviteit
  • serieuze boeken over persoonlijke ontwikkeling

Details:

Auteur(s)David Allen
UitgeverijLev.
ISBN9789044973792
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's300
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1804 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten