Gevallen god-   eReader eBook

Kate Atkinson • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Gevallen god is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Inmiddels was de oorlog voor hem een wirwar van willekeurige beelden die hem in zijn slaap achtervolgden: de Alpen in het licht van de maan, een propellerblad dat door de lucht vloog, een bleek gezicht in het water. Nou, succes dan maar. Nu eens de penetrante stank van seringen, dan weer een lieflijk zuiver danswijsje. En altijd kwam aan het eind van de nachtmerrie het onvermijdelijke einde zelf…’ Teddy, de geliefde jongere broer van Ursula Todd uit Leven na leven, dichter in spe, RAF-piloot, echtgenoot en vader, heeft in de Tweede Wereldoorlog veel doorstaan, maar niets viel hem zo zwaar als verder te moeten leven in een toekomst die hij nooit had verwacht. Gevallen god bewijst eens te meer dat Kate Atkinson een van onze grootste schrijvers is.

Dit boek in de pers

Ongeremd meeslepend.  
Trouw  

Gevallen God is een meesterlijk uitgebalanceerde roman, waarin Kate Atkinson moeiteloos schakelt tussen loodzware thematiek, kinderlijke onschuld, sombere overpeinzingen en tragikomische gebeurtenissen. Het zijn stuk voor stuk proeven van een uitmuntend schrijverschap.  
Tzum.nl  

Atkinsons vederlichte ironie zorgt dat zelfs het zwaarste leed dragelijk blijft. Dringend advies: eerst Leven na leven lezen, en dan gelijk Gevallen god erachteraan.  
VPRO Gids  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de Tweede Wereldoorlog
  • romans

Details:

Auteur(s)Kate Atkinson
UitgeverijAtlas Contact
Vertaler(s)Ingeq Kok
ISBN9789025445287
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's398
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2012 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten