Gijp-   eReader eBook

Michel van Egmond • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 56 minuten geleden.

Gijp is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als eindredacteur van het televisieprogramma Voetbal International maakte journalist Michel van Egmond de opkomst, ondergang en wederopstanding van het mediafenomeen René van der Gijp van dichtbij mee. Hij schreef er dit boek over. 'Gijp' is de schets van een aantal turbulente maanden in het doorgaans zo kalme leventje van René van der Gijp. Tegelijkertijd is het een blik achter de schermen van het populaire tv-programma Voetbal International en een intiem portret van een geboren zondagskind, met aandacht voor zijn jeugdjaren, zijn spelerscarrière zijn levensvisie, zijn humor en zijn 'vliegende inzinking', zoals hij de burnout die hem maanden van het scherm hield, zelf omschrijft.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een goudeerlijk inkijkje in het leven van René van der Gijp

Gijp is een hoogst persoonlijk verslag van het doen en denken van een zeer populair man. Voetbal International en René van der Gijp zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn bijdragen aan het programma waren niet alleen hilarisch, maar vaak ook inzichtelijk en authentiek. Gijp gaat over dit deel van zijn leven, maar ook al het andere er omheen. Zijn jeugd, voetbalcarrière, televisievertoning, alles komt aan bot. Ook zijn inzinking en daarop volgende afwezigheid op de buis worden open en eerlijk besproken. Het boek is lekker vlot geschreven, met korte interviews en opmerkingen van Michel van Egmond die Van der Gijp duidelijk goed kent. Rene van der Gijp kan relativeren, maar laat dat niet in de weg staan van zeer diepgaande gesprekken. Een ontzettend interessant boek over een ontzettend interessante man.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Michel van Egmond
UitgeverijVI Boeken
ISBN9789067970143
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte9089 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten