Gisteren Liep Ze Nog-   eReader eBook

Maarten Spanjer • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Gisteren Liep Ze Nog is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

EINDELIJK WEER EENS EEN BOEK OM TE LACHEN Met een nuchtere en satirische blik schrijft Maarten Spanjer in deze aanstekelijke verhalenbundel over zijn dagelijks leven, over de acteurs- en schrijverskringen en over de voetballerij, werelden die hij van binnenuit kent. Zijn oog voor detail en zijn aandacht voor het menselijk tekort zorgen voor hilarische, soms ontroerende, maar altijd markante verhalen. 'Gisteren liep ze nog' is een gevatte, maar tegelijk intieme bundel, die het alledaagse bijzonder weet te maken.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een bundel waar je vrolijk en soms ook fijn weemoedig van wordt.

‘Gisteren liep ze nog’ van Maarten Spanjer wekte bij mij de volgende herinnering op: Ik ben 17 en ik zit in een tram in Amsterdam. Ik moet lachen om wat ik lees. Een boek van Bob den Uyl. In m’n eentje in een drukke  tram hardop lachen om de prachtige verhalen. Zelfspot, melancholie. En de maatschappij een spiegel voorhouden, dat kon hij. 40 Jaar later: Ik zit in de trein. Ik moet hardop lachen om wat ik lees. De verhalenbundel  ‘Gisteren liep ze nog’ van Maarten Spanjer. Zelfspot, soms ontroering. En zeker ook anderen de maat nemen, dat kan hij. Beide schrijvers zijn voor mij dé helden van de korte verhalen. En hier houdt de vergelijking op. Maarten Spanjer is ook hardop een fijne verhalenverteller. In ‘Gisteren liep ze nog’ zoemt Maarten niet alleen in op zijn fascinatie voor bekende Nederlanders, ook gewone mensen krijgen een platform. Goed geschreven verhalen en vooral ook grappig. We krijgen een kijkje in Spanjers wereld. Zoals zijn tijd als chauffeur in het tv-programma Taxi. Een bundel waar je vrolijk en soms ook fijn weemoedig van wordt.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over Bekende Nederlanders
  • echte mannencolumns

Details:

Auteur(s)Maarten Spanjer
UitgeverijXander Uitgevers
ISBN9789401603188
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1802 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten