Gone 6 - Licht (PrismaDyslexie)-   eReader eBook

Michael Grant • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Gone 6 - Licht (PrismaDyslexie) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Lekker lezen dankzij PrismaDyslexie-boeken

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

 

Het zinderende slot van de bloedstollende GONE-serie

De koepel die de FAKZ al maandenlang van de buitenwereld afsluit, lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De kinderen van Perdido Beach kunnen de buitenwereld zien, en de buitenwereld ziet hen. Niemand weet wat er precies aan de hand is, maar iedere beweging binnen de koepel wordt geregistreerd door tv-camera’s. Intussen proberen Sam en zijn mede-overlevenden nog altijd te ontkomen aan de brute moordlust en manipulaties van de Duisternis. Kunnen zij de FAKZ ten einde brengen en de Duisternis verslaan? Hoop op een goede afloop lijkt dichterbij dan ooit, maar of dat terecht is?


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Bloederig, gewelddadig... maar oh, zo goed!

Ik heb de afgelopen delen van de Gone serie soms met afgrijzen gelezen. Grant kan zo ontzettend goed gevechten en conflicten beschrijven! Hij schroomt niet om het geweld wel heel expliciet te maken. Je moet wel een beetje stevig in je schoenen staan voor dit verhaal. In dit laatste, zesde deel begint de FAKZ koepel waar de kinderen in zitten opgesloten kapot te gaan. Gaia, dochter van de Duisternis, neemt deze tijd om de rest van de wereld ook kapot te maken. Ik raad iedereen aan om aan de Gone serie te beginnen. Ondanks dat ik sommige delen wel heel heftig vond, greep het verhaal me echt. Een verhaal in volle vaart.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Michael Grant
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
Vertaler(s)Maria Postema
ISBN9789000343386
TaalNederlands
UitvoeringeBook
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte825 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieGone
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten