Graan-   eReader eBook

Ruben van Dijk • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Graan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer in Amerika, Europa en Azië de graanoogsten massaal en op mysterieuze wijze mislukken, dreigt er wereldwijd een acuut voedseltekort te ontstaan. In Nederland wordt in allerijl een nationaal coördinatieteam gevormd, dat de voedselcrisis in goede banen moet gaan leiden. Er worden in het hele land opslagplaatsen en distributiekantoren ingericht. Alle voedsel gaat op de bon. Nederland lijdt opeens honger.

Peter Vink, een jonge en ambitieuze politicus, wordt gevraagd woordvoerder te worden van het crisisteam. Hij ontdekt dat geheime transporten worden overvallen en pakhuizen worden leeg geroofd. Waar zit het lek? En waarom duurt het zo lang voordat de wetenschap de oorzaak vindt voor het fatale graanvirus? Wanneer Peter vervolgens bewijzen in handen krijgt dat een internationaal misdaadsyndicaat tegen enorme winsten de voedselcrisis kunstmatig in stand houdt, wordt een van zijn andere teamleden bruut vermoord. Peter komt terecht in een dodelijk spel van internationale spionage en contraterrorisme en ontdekt de verbijsterende waarheid achter de vergiftigde graanoogsten…

Ruben van Dijk is werkzaam in de wereld van politiek en milieu. Hij heeft zowel in bedrijfsleven als bij de overheid gewerkt en is direct betrokken geweest bij diverse initiatieven ter beperking van het broeikaseffect. Uit eigen ervaring kan hij getuigen van de enorme invloed die multinationals op het klimaatbeleid hebben. Deels achter de schermen en buiten het zicht van de media is hun gezag altijd en onmiskenbaar aanwezig.

Dit boek in de pers

In dit vakkundig uitgewerkte doemscenario laat schrijver Ruben van Dijk een geheimzinnig virus de wereldgraanvoorraad vernietigen.  
NRC  

Ruben van Dijk is een aanwinst.  
Het Parool  

Graan is beslist geen gortdroog Red het milieu pamflet. Het is een degelijk thriller met een boodschap, verontrustend realistisch en eentje die stemt tot nadenken.  
De Gooi- En Eemlander  

Ruben van Dijk vormt een verrijking van het Nederlandse thrillerlandschap.  
Dagblad Van Het Noorden  

Graan van Ruben van Dijk is een ecothriller van formaat die je niet zomaar weglegt.  
Dagblad De Limburger  

Details:

Auteur(s)Ruben van Dijk
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044962413
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte725 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten