Greatest Hits-   eReader eBook

P.F. Thomése • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Greatest Hits is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het koper kookte onder de deksels, de gitaren schreeuwden dat ze het niet bij konden houden, het orgeltje gierde als een oud wijf in een achtbaan, de drums sloegen op hol. En iedereen keek in paniek nar de dikke zanger, die op wonderbaarlijke wijze moeiteloos in balans bleef temidden van deze kolkende krachten. Eindelijk ervoer ik het echt.' Als P.F. Thomése steelguitar kon spelen, had hij zijn Greatest Hits niet hoeven schrijven. Maar omdat hij van huis uit niet muzikaal is aangelegd, is het er nooit van gekomen. Ook zijn vriend J. Kessels heeft noodgedwongen altijd thuis de Texaan uit moeten hangen. Maar op een dag pakten zij hun koffers en reisden zij hun lievelingsliedjes achterna. Greatest Hits bevat verhalen die P.F. Thomése schreef op momenten dat hij eigenlijk liever een vette countrysong had neergezet. P.F. Thomése (1958) ontving voor zijn debuut Zuidland in 1991 de AKO Literatuurprijs. Ander werk: de romans Heldenjaren en Het zesde bedrijf en de novellen Haagse liefde en De vieze engel. In 2003 verscheen Schaduwkind, waarvan de vertaalrechten inmiddels aan 11 landen werden verkocht.

Dit boek in de pers

Het fijne aan deze vierde druk is de uitbreiding met drie bonustracks, waaronder twee nieuwe reisverhalen met de werkelijk bestaande Tilburger J. Kessels.  
Knack  

Details:

Auteur(s)P.F. Thomése
UitgeverijAtlas Contact
ISBN9789025433406
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's149
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte216 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten