Grey-   eReader eBook

E L James • eBook eci.be lezers

€ 6,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 8 uur geleden.

Grey is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bekijk de wereld van Vijftig tinten grijs opnieuw, door de ogen van Christian Grey. In Christians eigen woorden, en door zijn gedachten, overpeinzingen en dromen, geeft E L James een verfrissend ander perspectief op de liefdesgeschiedenis die wereldwijd miljoenen lezers betoverde. Christian Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg - tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnen valt. Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt. In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel. Zal zijn samenzijn met Ana hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwangmatige behoefte tot controle en zijn zelfhaat deze jonge vrouw van hem wegdrijven en de broze hoop vernietigen die zij hem biedt?
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Christian Grey is verslavend gevaarlijk

Na het gigantische succes van de Vijftig tinten-trilogie kreeg schrijfster E.L. James herhaaldelijk van haar fans het verzoek óók het verhaal van Christian Grey te vertellen. Via Twitter liet de schrijfster die fans als eersten weten dat haar nieuwe roman Grey er is en dat lezers eindelijk toegang krijgen tot Christians gedachten, dromen en angsten: ‘Hello all. For those of you who have asked, Christian's POV of #FSOG is published on 18th June for his birthday. It's called GREY... I hope you enjoy it. #FiftyShades #Grey.’ "Christian is een complex personage en lezers zijn nieuwsgierig naar zijn verlangens en zijn verleden", vertelde E.L. James over haar nieuwe roman aan het blad Variety. "Iedereen die wel eens in een relatie heeft gezeten weet ook dat er altijd twee kanten aan een verhaal zitten." En dat verhaal kun je nu lezen. Grey biedt een compleet nieuw perspectief op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen lezers in vuur en vlam zette. Zet je telefoon uit, schenk een glas wijn in, kruip lekker op de bank en laat je meevoeren naar Christian Grey’s spannende wereld vol duistere demonen en seksuele fantasieën... Verslavend!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over seks
  • erotische boeken

Details:

Auteur(s)E L James
UitgeverijPrometheus
Vertaler(s)Prometheus, Textcase Utrecht
ISBN9789044630046
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte1259 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten