Groentebijbel-   eReader eBook

Mari Maris • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 17 uur geleden.

Groentebijbel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten.

Mari Maris besloot om na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante wetenswaardigheden te vertellen.

'Het is gelukt; het groentekookboek van Jane Grigson heeft een waardige opvolger gekregen.' - Jonah Freud, De Kookboekhandel

'Een leerboek, een kookboek, een boek om van te smullen!' - Yvonne Kroonenberg


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

850 recepten in een boek dat zich met recht de groentebijbel mag noemen

Als iemand het woord Bijbel in de titel gebruikt, word ik altijd een beetje nerveus. Niet dat ik zo extreem gelovig ben, maar het gebruik van het woordje Bijbel belooft een hele prestatie. De 'Groentebijbel' met 850 recepten waarin groente de hoofdrol spelen, mag je wel een Bijbel noemen. Schrijfster Mari heeft al twintig jaar ervaring achter de 'kachel' (red. het fornuis). 65 groentesoorten staan op alfabetische volgorde beschreven. Bij elke groente staat het seizoen, de eigenschappen, hoe te verwerken en tips voor smakelijke vrienden die prima combineren met de hoofdrolspeler. En bij elke groente vind je recepten. Het gros van de recepten is vegetarisch. Maar ook wanneer dat niet het geval is, voert de groente altijd de boventoon. Het is typisch 'het eten anno 2015'. Door chefs wordt er meer en meer gelet op de verhouding tussen vlees en vis met groente. Voor de beginnende keukenprinsen staat er een uitgebreide uitleg van verschillende basisbegrippen en technieken. Heel leuk boek om iemand cadeau te doen die net zoveel van groente houdt als schrijfster Mari.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Mari Maris
UitgeverijCarrera Culinair
ISBN9789048827039
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's527
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte15348 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieKookbijbels
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten