Grote kleine leugens-   eReader eBook

Liane Moriarty • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 21 uur geleden.

Grote kleine leugens is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn...

Grote kleine leugens biedt een briljante kijk op ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, op schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven. Met haar nieuwe roman bewijst Liane Moriarty wederom dat ze een ster is in het schrijven van vlijmscherpe, grappige, soms pijnlijke maar altijd intrigerende pageturners.

‘Grote kleine leugens beklijft zelfs nog meer dan Het geheim van mijn man.’ – THE NEW YORK TIMES

Dit boek in de pers

Opnieuw een spannende, grappige én vlijmscherpe bestseller.  
OPRAH.COM  

Een verdomd goed boek. Grappig en griezelig.  
STEPHEN KING  

Grote kleine leugens beklijft zelfs nog meer dan Het geheim van mijn man.  
THE NEW YORK TIMES  


Reviews & recensies

Een vlijmscherpe roman over kleine kantjes en grote geheimen.

Met haar vorige roman "Brief aan mijn man" stond Liliane Moriarty maandenlang in de boekentop 10. Goed nieuws voor de fans, want "Kleine grote leugens" is alweer net zo'n pageturner. Het verhaal begint met een lijk op de jaarlijkse quizavond voor de ouders van de leerlingen van basisschool Pirriwee Public. Dat er een dode zou vallen, verrast niemand. En dat heeft alles te maken met de vriendschap tussen drie moeders die een half jaar eerder begon. Moriarty neemt haar lezers mee naar de maanden vóór de quizavond, wanneer drie mama's elkaar ontmoeten in glamourwijk Piriwee en bevriend raken. Ze hebben elk een geschiedenis en hun geheimen, dus het is even kennismaken en je aandacht erbij houden. Maar dan schiet het verhaal met een rotvaart uit de startblokken en word je ondergedompeld in een wereld van geroddel en achterklap, kleine kantjes en grote geheimen. Moriarty werkt haar personages goed uit; het zijn geen wandelende clichés maar mensen van vlees en bloed, complexe vrouwen die hun slechte kanten proberen te verbergen en de schijn ophouden. Tot het doek valt en de hele wereld kan zien wat er zich afspeelt achter de mooie gevels van hun huis. Een vlijmscherpe, heerlijke roman waarvan de filmrechten al verkocht zijn aan HBO.

Bekijk alle reviews van Marleen Merkx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over leugens
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Liane Moriarty
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Monique Eggermont
ISBN9789044973754
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's405
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1390 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten