Groter dan de lucht, erger dan de zon-   eReader eBook

Daan Remmerts de Vries • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Groter dan de lucht, erger dan de zon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tijdens een zomerkamp op Vlieland krijgt de elfjarige Elmer een klap op zijn hoofd. Die nacht hoort hij ineens een geheimzinnig wezen, ene Lomax. Deze Lomax is gekomen, beweert hij, om Elmer te helpen. Aangemoedigd door de influisteringen van zijn bezoeker komt Elmer in opstand tegen alles wat hij moet. In het begin lijkt dit goed uit te pakken. Maar als Elmer wraak neemt op een van de jongens uit zijn klas, gaat alles mis. Is het mogelijk om aan de macht van Lomax te ontsnappen? Iedereen heeft stemmen in zijn hoofd. Maar moet je ernaar luisteren? Moet je ze gehoorzamen? En vooral: is het mogelijk om ze weer kwijt te raken?

Dit boek in de pers

De nieuwste jeugdroman van de veelbekroonde Daan Remmerts de Vries is een indringend portret van een jongen die flink in de knoop raakt met zichzelf.  
De Standaard  

Details:

Auteur(s)Daan Remmerts de Vries
UitgeverijQuerido Kinderboek
ISBN9789045118635
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's118
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte888 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten