Helemaal Toon-   eReader eBook

Toon Hermans • eBook

€ 23,99

Direct downloaden

Gratis verzending
De laatste bestelling was 9 uur geleden.

Helemaal Toon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een chronologische selectie uit alle gedichten, liedjes, prozawerk, dagboeken en conferences 'Op zondagmorgen neem ik weleens de tijd om wat te mediteren: wie ben ik? Wat doe ik hier? Wat is leven? Vaak kom ik tot dezelfde gedachte. Wie leven wil, moet beginnen met erin te geloven. Wat moet je met een leven waar je niet in gelooft? Iedere morgen begint met het geloof in de komende dag, en met het gevoel dat je die dag hebt gekregen. Hij wordt je geschonken door het leven, en het is goed hem bewust als een geschenk te beleven.' helemaal TOON is de ultieme bloemlezing uit het werk van Toon Hermans (1916-2000). Alle teksten, van gedichten en liedjes tot dagboeken en conferences, werden zorgvuldig  geselecteerd op basis van kwaliteit, populariteit en historische relevantie. Het resultaat is een kleurrijk levensverhaal in Toons eigen woorden en verzen. Toon Hermans was een van de grootste theaterpersoonlijkheden en de meest gelezen dichter die Nederland en Vlaanderen ooit hebben gekend.

Dit boek in de pers

Het nieuwe naslagwerk biedt een unieke inkijk in het leven en werk van Toon: in zijn drang naar creatie, zijn stijgende populariteit in Vlaanderen en de manier waarop hij afscheid moest nemen van de bühne, jarenlang zijn gekoesterde habitat. Bewonderaars kunnen hun hart ophalen aan de geselecteerde foto’s uit het beeldarchief van Toon.  
Gazet Van Antwerpen  

Details:

Auteur(s)Toon Hermans
UitgeverijLannoo
ISBN9789401434089
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's221
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte6185 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten