Heller-   eReader eBook

Michael Berg • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Heller is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ik kom van ver. Voor mijn succes heb ik hard moeten werken. Voor erkenning nog meer. Terwijl het publiek massaal genoot van mijn programma's, deed de pers alsof ik niet bestond. Tot de dames en heren critici vonden dat ze mij niet langer konden negeren. Toen besloten ze me met de grond gelijk te maken. Ik produceerde pulp en bagger. Mijn programma's waren een belediging voor de goede smaak. "Hellers Ellende Fabriek", schreef een journalist ooit. Toen ik een eigen televisiezender wilde beginnen, had een columniste het over de "strontbuis". Het woord werd zo populair dat het in de Dikke van Dale is opgenomen. Inmiddels heeft het moddergooien plaatsgemaakt voor bewondering, respect, ja zelfs voor erkenning. Natuurlijk geniet ik daarvan. Maar behoedzaam, nooit openlijk. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Voor je het weet, hakken ze je kop eraf. Eén uitglijder is genoeg. Het grootste vermaak in dit land heet leedvermaak.'

Tobias Heller, oprichter en eigenaar van de Heller Entertainment Factory, is een internationaal bekende televisieproducent. Ondanks zijn succes is er de voortdurende hunkering naar erkenning. Aan de vooravond van zijn zestigste verjaardag wordt hij uitgenodigd voor Een goed gesprek, hét interviewprogramma van de publieke omroep. Gestreeld door het verzoek stemt Heller in. De drie uur durende uitzending beschouwt hij als de kroon op zijn imposante carrière. Tot hij, live op televisie, geconfronteerd wordt met zijn verleden.

Na een succesvolle omroepcarrière koos Michael Berg voor het schrijversbestaan en verhuisde naar Frankrijk. Zijn eerdere thrillers werden door pers en publiek enthousiast onthaald. Met zijn spannende roman Hôtel du Lac werd hij genomineerd voor de Diamanten Kogel. Met Nacht in Parijs won hij De Gouden Strop 2013.

Dit boek in de pers

Behoort tot de top van thrillerschrijvend Nederland.  
Het Parool  


Reviews & recensies

Een thriller zoals je maar zelden leest. Bijzonder, origineel en zo lekker!

Naar de boeken van Michael Berg kijk ik altijd gigantisch uit. Hij won al vele prijzen en staat elke keer weer garant voor uitzonderlijke staaltjes schrijfwerk. Heller stelt niet teleur. Hoofdpersoon Tobias Heller is een beroemdheid. Hij is steenrijk, succesvol en gevierd. Toch hunkert hij naar erkenning. Als hij wordt uitgenodigd voor een groots televisie-interview stemt hij daarom gretig in. Het interview loopt niet als gepland en door flashbacks naar Hellers verleden komen zijn geheimen naar buiten. Het verhaal is aangrijpend en houdt je aandacht vast. Ik moest en zou weten wat er gebeurd was! Het plot wordt stukje bij beetje ingevuld, en de conclusie is als een mokerslag om je oren. Een daverend boek dat gelezen moet worden!

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over roem
  • misdaadjournalistiek

Details:

Auteur(s)Michael Berg
UitgeverijThe House Of Books
ISBN9789044343687
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte743 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten