Hels verlangen-   eReader eBook

Corine Hartman • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een zonnige dag in maart wordt de ergste nachtmerrie voor een moeder gruwelijke waarheid. Emma Kortelings dochter Sophie belandt na een verkeersongeluk in een diep coma. In Emma groeit een allesverzengende haat, die haar immens verdriet luidkeels overstemt. Een hels verlangen tot pure vernietigingsdrang, met maar één doel: wraak nemen op de man die haar leven verwoest. Intussen strijdt Sophie, zonder dat iemand het merkt, voor haar leven. Of voor haar dood?

De strijd van Sophie doet denken aan dat van Jean Dominique Bauby in The Diving Bell and the Butterfly. In Hels verlangen is de angst van beide hoofdpersonen, Sophie en haar moeder Emma, angstaanjagend en adembenemend beschreven.

Dit boek in de pers

Hels verlangen is een indringende thriller, die onder meer opvalt door z'n mooie, zorgvuldige opbouw. In eerste instantie lijkt het boek een dramatische vrouwenthriller te zijn waarin het verdriet van een moeder de hoofdrol speelt. Maar naarmate het verhaal vordert krijgt het steeds meer scherpe en duistere kanten. Corine Hartman beschrijft indrukwekkend de machteloze gedachten en gevoelens van Sophie.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over moederschap
  • thrillers over wraak

Details:

Auteur(s)Corine Hartman
UitgeverijKarakter Uitgevers F-NL
ISBN9789045202433
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's280
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte606 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten