Hemel boven Londen-   eReader eBook

Ha°Kan Nesser • eBook

€ 15,99

Direct downloaden

Hemel boven Londen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De zeer vermogende Leonard Vermin heeft nog maar een paar weken te leven. Met zijn partner Maud is hij in Londen voor een afscheidsetentje waarvoor ook Mauds kinderen zijn uitgenodigd. Hoewel het etentje bruut wordt onderbroken, lukt het Leonard uiteindelijk toch zijn testament voor te lezen, en daarmee verrast hij iedereen. Is Leonard wel wie hij zegt te zijn?

Dit boek in de pers

Nesser heeft voor dit boek zeker niet voor de gemakkelijkste weg gekozen: verhaallijnen, personages en thema’s lopen kriskras door elkaar. Toch blijft het boek [...] overeind, dankzij Nessers literaire talent. Al bij al een bijzonder ambitieuze misdaadroman…  
Gazet Van Antwerpen  


Reviews & recensies

Knappe literaire thriller van de auteur van de Barbarotti-reeks

De rijke Leonard Vermin is ziek en heeft niet meer zo lang te leven. Met zijn partner Maud is hij naar Londen afgereisd voor een afscheidsdiner. Daar leest hij aan een select gezelschap zijn testament voor. Voor de nieuwste literaire thriller - of is het toch meer een spannende roman - van Håkan Nesser moet je wel even goed de tijd nemen. Het knap gecomponeerde en meesterlijk opgebouwde verhaal kent meerdere lijnen en speelt zich af in verschillende tijden. Elk hoofdstuk wordt bovendien verteld vanuit het perspectief van een van de hoofdpersonages, waardoor het nog veel indringender wordt. En hoe dichter je bij de ontknoping van Hemel boven Londen komt, hoe spannender het boek wordt. Ja, het lijkt onmogelijk, maar Håkan Nesser overtreft hier zichzelf!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over testamenten
  • spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Ha°Kan Nesser
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Ydelet Westra
ISBN9789044532487
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's544
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1921 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten