Herenboer-   eReader eBook

Lupko Ellen • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Herenboer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Nederland is een extreme partij aan de macht gekomen. De grenzen zijn dicht, het land verloedert, het gaat economisch ronduit slecht. Moslimjongeren worden gevangengezet op een buitengaats gelegen passagiersschip. Ludde Menkema heeft zich intussen getrouwd en wel teruggetrokken op de voorvaderlijke boerderij in de buurt van de Waddenkust.

Als ook een verwant van Ludde naar het gevangenisschip wordt getransporteerd, kan hij niet langer stil blijven zitten. In de inmiddels van Lupko Ellen bekende verteltrant volgen de gebeurtenissen elkaar in rap tempo op, buitelen ze over elkaar heen en kun je als lezer het boek niet meer wegleggen.

Herenboer is na Moddergraf en Wraaktocht de derde literaire thiriller van Lupko Ellen met Ludde Menkema in de hoofdrol. We spreken dan ook van de Ludde Menkema-trilogie. De romans zijn ook uitstekend los van elkaar te lezen.

Dit boek in de pers

Het lijkt misschien een beetje veel allemaal, maar Ellens vlotte pen en geoliede schrijfstijl maken er een kloppend en bij vlagen behoorlijk spannend geheel van. Don't judge a book by it's cover gaat volledig op in het geval van Herenboer.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over rechtsextremisme
  • thrillers over de maatschappij

Details:

Auteur(s)Lupko Ellen
UitgeverijPassage, Uitgeverij
ISBN9789054528029
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's204
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met Adobe DRM
ePub met Adobe DRM is een formaat voorzien van DRM beveiliging van Adobe. DRM staat voor Digital Rights Management en dit is een techniek om het illegaal kopi�ren van digitale bestanden tegen te gaan.
Bestandsgrootte2621 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieUitgeschakeld
SerieLudde Menkema-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten