Het beste uit 20 jaar Hard Gras-   eReader eBook

Tijdschrift Hard Gras • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Het beste uit 20 jaar Hard Gras is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Hard gras' is al 20 jaar het voetbaltijdschrift voor lezers. Ter gelegenheid van dit jubileum selecteerden Henk Spaan, Matthijs van Nieuwkerk en Hugo Borst de meest aangrijpende, hilarische en tegendraadse verhalen van de afgelopen jaren. Grote namen van het eerste uur ontbreken niet: Herman Koch vertelt hoe zijn liefde voor de bal is ontstaan, Anna Enquist schrijft over het meisje in de kleedkamer en P.F. Thomese creëert een getroebleerd leven van Gerd Muller in de vs. 'Het beste uit 20 jaar Hard gras' bevat ook verhalen van andere literaire auteurs, die eenmalig een verrassend uitstapje hebben gemaakt naar het onderwerp voetbal, zoals Herman Brusselmans, Ivo Victoria en Peter Buwalda. Deze en vele andere memorabele bijdragen tonen wat een prachtige verhalen Hard gras in 20 jaar heeft voortgebracht.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het leukste na voetbal kijken is erover lezen!

Liefhebbers zullen smullen van Het beste uit 20 jaar Hard Gras, een uitgelezen selectie van de meest aangrijpende, hilarische en tegendraadse verhalen van de afgelopen jaren over voetbal. De oprichters en redactie van dit literaire voetbalmagazine, Henk Spaan, Matthijs van Nieuwkerk en Hugo Borst, zijn hiervoor grondig te werk gegaan en brengen je het beste werk van o.a. Herman Koch, Anna Enquist en P.F. Thomése. Deze unieke jubileumuitgave bevat bovendien ook meeslepende verhalen van vele andere literaire auteurs, die eenmalig een verrassend uitstapje hebben gemaakt naar het onderwerp 'voetbal'. Zo schrijft Herman Brusselmans over zijn vader langs de lijn, Martin Bril over zijn fascinatie voor Van Basten, Peter Buwalda over zijn stage op de sportredactie van het AD en Hugo borst beschrijft waarom de Coolsingel leeg bleef in 1996... Een lust om te lezen!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Tijdschrift Hard Gras
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026329388
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1341 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten