Het beste van Adam Sharp-   eReader eBook

Graeme Simsion • eBook eci.be lezers

€ 12,99

Direct downloaden

Het beste van Adam Sharp is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat als je de ware liefde vindt? Wat als je die verliest? Wat als je nog een kans krijgt? Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp uit het niets een bericht van Angelina Brown, zijn Eerste Echte Liefde. Samen hadden ze een fantastische tijd - hij speelde piano in een bar, zij zong - tot Adams tijd in Australië erop zat en hij terugkeerde naar Engeland. Overvallen door nostalgie en vragen - wat als hij wél had gekozen voor Angelina? - beantwoordt Adam het bericht. Is er een tweede leven voor zijn eerste liefde? Het beste van Adam Sharp is een geweldige roman over liefde, muziek en in het reine komen met het verleden. Graeme Simsion schreef de bestsellers Het Rosie Project en Het Rosie Effect. Van deze romans samen werden meer dan 250.000 exemplaren verkocht. Het beste van Adam Sharp is zijn nieuwe roman, met nieuwe hoofdpersonen.
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek ebooks

Veel nostalgie en genieten van herinneringen aan muziek gecombineerd met psychologische overpeinzingen. Daar komen we de winter wel mee door!

Mooi zo’n boek over Adams verleden en het terug verlangen daarnaar en dan de grote rol die muziek daar in gespeeld heeft. Een heel originele manier om herinneringen aan je leven te beschrijven. Ook fijn dat er een lijst achterin zit, waarin de lezer alle muzieknummers kan opzoeken. De hoofdpersoon observeert veel, en analyseert en interpreteert uitspraken van de mensen die hij ontmoet. Een soort psychologische analyses, die de verhaallijnen en de hoofdpersonen stukje bij beetje completer en duidelijker maken. Een sterk punt van dit heerlijke boek.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over eerste liefdes
  • romans over muziek

Details:

Auteur(s)Graeme Simsion
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Elise Kuip, Linda Broeder
ISBN9789024573868
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's289
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte707 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten