Het boek der zielen-   eReader eBook

James Oswald • eBook

€ 15,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Schotse thrillersensatie James Oswald slaat weer toe - net als de Kerstkiller.

Tien jaar lang wordt er in Edinburgh elk jaar rond Kerstmis een naakte, schoongewassen jonge vrouw met overgesneden keel gevonden. Het laatste slachtoffer, Kirsty Summers, is de verloofde van Inspecteur Tony McLean. Maar de Kerstkiller begaat een blunder, en McLean kan zijn onderzoek naar de brutale reeks moorden stopzetten. We zijn twaalf jaar later. Een medegevangene heeft net de Kerstkiller koud gemaakt. Maar de feestperiode brengt een nieuw lijk. Van een jonge vrouw: naakt, schoongewassen en met een overgesneden keel. Is dit een copycat moordenaar? Of zat al die tijd de verkeerde man achter de tralies? Of is de verklaring nog beangstigender? McLean moet de pijnlijkste episode in zijn leven overdoen en ontdekken wat hij over het hoofd gezien heeft vooraleer de moordenaar opnieuw toeslaat...

Dit boek in de pers

Het boek der zielen is ontegensprekelijk een bevestiging van het talent van James Oswald. Een zinderende thriller met bovennatuurlijk randje die de lezer bij herhaling naar adem doet happen.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)James Oswald
UitgeverijLannoo
ISBN9789401424967
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's359
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte898 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieTony McLean
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten