Het boemerangprincipe-   eReader eBook

Christian de Coninck • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Het boemerangprincipe is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het derde spannende boek over Stijn Goris, de Brusselse commissaris.

In Moskou wordt de beroemde advocaat Doeganovitsch vermoord. Enkele dagen later onderzoeken Stijn Goris en zijn assistent Stef Pauwels in Brussel een verdacht overlijden. Ze zijn getuige van een gewapende overval op een juwelierszaak en komen tussenbeide. Goris wordt ernstig gewond. Een reeks aanslagen op de Brusselse commissaris en zijn vriendin volgen. Goris weet wie hem naar het leven staat en waarom. Geen enkele andere misdadiger haat hem zo erg, dat hij zijn beste mannen inzet om op Goris te jagen. '

Dit boek in de pers

Zijn debuut was een internationale thriller. Het boemerangprincipe sluit aan bij dit debuut.  
WEEKEND KNACK  

Dit boek bouwt verder aan de knappe reeks van sterke boeken, goedgeschreven en geloofwaardige plots, die wel degelijk behoren tot het betere werk van het moment in onze eigen Vlaamse thrillerliteratuur. Een spetterende thriller van de betere soort.  
PROXIS.BE  

Het boemerangprincipe is de derde thriller van de Brusselse commissaris en politiewoordvoerder Christian De Coninck. De Coninck heeft opnieuw een internationale thriller geschreven met een verhaal dat zich ontrolt in steden als Brussel, Washington, Moskou en Tirana. Hij weet zijn spanning te doseren en de getroebleerde achtergrond van zijn hoofdpersonages komt sterk uit de verf. Dit boek is een nieuwe start voor een reeks die kan concurreren met die van Aspe en Deflo.  
DE STANDAARD DER LETTEREN  

De Coninck schrijft met kennis van zaken en durft verder te kijken dan de grenzen van de hoofdstad. Sommige scènes spelen zich af in Moskou, Washington, Amsterdam en zelfs in het Albanese Tirana.  
HET NIEUWSBLAD  

Details:

Auteur(s)Christian de Coninck
UitgeverijHoutekiet
ISBN9789089241245
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's246
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte390 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten