Het Bucketlist-boek-   eReader eBook

Elise de Rijck • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Het Bucketlist-boek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

500 dingen die je gedaan móet hebben Heb je er ooit al bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Giet het in een lijstje en je hebt je eigen bucketlist. Maar hoe begin je eraan en hoe maak je het nog opwindender? In dit doeboek vind je ideeën die voor iedereen (jong en oud-er) haalbaar zijn, mits je gemotiveerd genoeg bent en als je je horizonten durft te verkennen. Sommige opdrachten zijn gemakkelijk aan te vinken, andere zijn dan weer een grotere uitdaging, maar vaak zijn dit net de dingen die je leven het meest verrijken. Een koe melken, een boek schrijven, met een tandem fietsen, een taart in iemands gezicht gooien, kussen onder de Eifeltoren of op de top van een berg staan, het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 500 ideeën in dit boek. Je kan de lijst nog verder uitbreiden door je persoonlijke dromen toe te voegen op de daarvoor voorziene pagina’s. En dan nu, stoppen met dromen, starten met doen!

Dit boek in de pers

Dit is zo’n gaaf doe-boek! Hier word je gewoon happy en gemotiveerd van! Ik weet zeker dat er heel wat dingen in het boek staan, waarvan je denkt: wow dat wil ik ook nog eens doen!  
LEESDAME.NL  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Creatieve ideeën om dingen te doen waar je normaliter niet aan toe zou komen.

500 dingen die je gedaan móet hebben voordat je er niet meer bent. Tja, en we moeten al zoveel! Nee, een boek over een bucketlist is niet aan mij besteed. Maar goed, wie ben ik? Andere mensen vinden het wellicht heerlijk! Elise de Rijck heeft al met al een mooie opsomming gemaakt van 500 dingen die je daar op zou kunnen zetten. Daarbij heeft ze een mix aangehouden van makkelijk en moeilijk te realiseren doelen. Verstoppertje spelen in Ikea: makkelijk. Maar: een vliegreis boeken en vlak voor inchecken horen wat de bestemming is: Moeilijk! De doelen moeten allemaal in elk geval haalbaar zijn, anders verlies je de motivatie. Op speciale pagina’s in het boek kun je je eigen persoonlijke dromen toevoegen. En nog iets: je mag zelf bepalen hoe groot je eigen lijst is. Gelukkig.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Elise de Rijck
UitgeverijLannoo
ISBN9789401425254
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's208
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3367 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten