Het chunnelsyndroom-   eReader eBook

Bob Mendes • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het Chunnelsyndroom speelt zich af tegen de achtergrond van de 'chunnel fever', de dodelijke koorts die een oorsprong vindt in de aanleg van de tunnel onder het Nauw van Calais. Dat gigantische project dreigt de grootste economische machtsverschuiving te doen ontstaan sinds de industriële revolutie.
Centraal in deze avontuurlijke roman staat de accountant David Marcke met zijn onafscheidelijke hond Virtus. David wordt door zijn ex-schoonvader, de scheepsmagnaat baron Montagne-Jonson, ertoe overgehaald een bedrijfsanalyse uit te voeren bij diens veerbootmaatschappij. Al spoedig ontdekt hij dat de topmanagers van het bedrijf zich met erg duistere praktijken bezighouden en hun veerbootdiensten over het kanaal zo 'slordig' runnen, dat het lijkt of er misdadig opzet mee gemoeid is.

Details:

Auteur(s)Bob Mendes
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460410628
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's323
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte594 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieEddy Thielemans
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten