Het dodenspoor-   eReader eBook

Sara Blædel • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Het dodenspoor is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Rechercheur Louise Rick is op zoek naar een verdwenen vijftienjarige jongen. Het onderzoek brengt haar terug naar Hvalsø, het dorp waar haar geliefde jaren geleden onder verdachte omstandigheden overleed. Louise grijpt deze mogelijkheid met beide handen aan en combineert de zoektocht naar de jongen met een zoektocht naar de waarheid: wat is er destijds echt gebeurd?

Dit boek in de pers

De schrijfstijl van Blædel is prettig, de beschrijvingen zijn beeldend en de personages zijn levensecht neergezet.  
Hebban.nl  

Sara Blædel heeft het weer voor elkaar. Het plot werkt fantastisch en de spanning wordt nooit minder.  
POLITIKEN  


Reviews & recensies

Sterke huiveringwekkende thriller met een constant hoog spanningsniveau

Het vorige boek van Sara Blaedel De vergeten zusjes heb ik in één ruk uitgelezen. Mijn verwachtingen voor dodenspoor waren dan ook enorm. Zie mij dan nog maar eens in te pakken. En ja hoor, het is haar gelukt. In Dodenspoor keert inspecteur Louise Rick terug en zij moet de verdwijning van een vijftienjarige jongen onderzoeken in de omgeving waar ze zelf is opgegroeid. Het onderzoek krijgt al snel een wending als de lichamen van drie jonge vrouwen worden gevonden. Het onderzoek onthult de donkere kanten van een kleine gemeenschap met zijn eigen normen en waarden. Iedereen weet alles van elkaar, maar houdt zijn mond stijf dicht. Ook persoonlijk wordt het zwaar voor Louise wanneer het onderzoek allemaal nare herinneringen aan de zelfmoord van haar eerste vriendje Klaus met zich meebrengt. Maar was het eigenlijk wel zelfmoord? Het onderzoek loopt voor haar uit op een afrekening met het verleden. Blaedel weet de spanning constant op een hoog niveau te houden en het is nagenoeg onmogelijk om te stoppen met lezen! Ik was verslaafd vanaf de eerste bladzijde.

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Sara Blædel
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Femke Blekkingh-Muller
ISBN9789044529661
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's297
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1252 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten