Het feestmaal van John Saturnall-   eReader eBook

Lawrence Norfolk • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het feestmaal van John Saturnall is een verpletterende historische roman, waarin het leven van een wees wordt gevolgd - van stomende keukens tot verboden slaapkamers, van bloederige slagvelden tot eeuwenoude magische wouden. Feit en fictie worden door Lawrence Norfolk verweven tot een rijk, amitieus en betoverend verhaal over het leven en de liefde in de zeventiende eeuw.

Het is 1625. Een moeder en haar zoon uit het dorpje Buckland zijn op de vlucht geslagen: ze worden op de hielen gezeten door een groep woeste dorpelingen die denken dat zij een heks is. Ze verschuilen zich in het bos, waar de moeder haar zoon eeuwenoude recepten onthult. De zoon, John, wordt naar het landgoed Buckland Manor gebracht, waar hij tewerkgesteld wordt in de omvangrijke ondergrondse keukens. Eerst slijt hij zijn dagen als bordenwasser, maar vanwege zijn gevoel voor smaak mag hij al snel als kok werken. Een speciaal gerecht dat voor koning Charles bestemd is, brengt John in contact met Lucretia Fremantle, de eigenwijze dochter des huizes. Terwijl de Engelse Burgeroorlog op het punt van uitbreken staat, stort John zich in een gepassioneerde en gevaarlijke relatie met Lucretia.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over koken
  • romans over de 17e eeuw

Details:

Auteur(s)Lawrence Norfolk
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023474562
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's328
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte5437 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten