Het geheim van mijn man-   eReader eBook

Liane Moriarty • eBook eci.be lezers

€ 13,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

Het geheim van mijn man is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…

Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is.

Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf. Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…

‘Een ontroerend verhaal over de betekenis van liefde en over hoe het leven kan afhangen van een misverstand of een te haastig genomen besluit. "Het geheim van mijn man" is zo goed, dit kun je niet voor jezelf houden.’ – USA Today

Dit boek in de pers

Liane Moriarty heeft dit morele dilemma in Het geheim van mijn man tot een superieure pageturner weten te verwerken.  
Margriet  


Reviews & recensies

Heel terecht een wereldwijde bestseller!

Het zal je maar overkomen: op een dag vind je een brief waarin je man zijn allerdiepste geheim neergeschreven heeft, met de bedoeling dat je de brief pas zou lezen als ie dood is. Eerlijk? Ik zou 'm ook openmaken, zoals Cecilia in 'Het Geheim van mijn Man' doet. Maar de waarheid zet haar hele leven op losse schroeven, en dat van de mensen rondom haar. Liane Moriarty is een krak in het schetsen van vrouwelijke personages met een hoek(je) af. In 'Het Geheim van Mijn Man' maak je kennis met Cecilia, Tess en Rachel. Het duurt even voor je precies weet wie de vrouwen zijn en wat ze doen, maar dan schiet het verhaal uit de startblokken en voert het je mee op een onwaarschijnlijke trip waarbij de levens van de drie vrouwen met elkaar verweven raken. 'Het Geheim van mijn Man' is spannend, grappig en zet je aan het denken: hoe goed kennen we de ander? En hoe goed kennen we onszelf eigenlijk? Zo'n roman waarvoor het woord pageturner uitgevonden is. Heel terecht een wereldwijde bestseller!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over liefdesrelaties
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Liane Moriarty
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Monique Eggermont
ISBN9789044972320
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's342
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1230 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten