Het geheim van mijn man-   eReader eBook

Liane Moriarty • eBook eci.be lezers

€ 13,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

Het geheim van mijn man is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…

Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is.

Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf. Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…

‘Een ontroerend verhaal over de betekenis van liefde en over hoe het leven kan afhangen van een misverstand of een te haastig genomen besluit. "Het geheim van mijn man" is zo goed, dit kun je niet voor jezelf houden.’ – USA Today

Dit boek in de pers

Een ontroerend verhaal over de betekenis van liefde en over hoe het leven kan afhangen van een misverstand of een te haastig genomen besluit. "Het geheim van mijn man" is zo goed, dit kun je niet voor jezelf houden.  
USA TODAY  

Liane Moriaty heeft dit morele dilemma in Het geheim van mijn man tot een superieure pageturner weten te verwerken.  
MARGRIET  

Briljant. Dit boek leg je onmogelijk naast je neer.  
SOPHIE HANNAH  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Ingenieus gecomponeerd verhaal dat de lezer in z’n greep houdt. Knap staaltje vertelkunst.

Een boek als een knap geweven stukje stof, waarvan het onduidelijk is waar het weefwerk is begonnen. Een vrouw vindt een schriftelijke bekentenis van haar man, die ze pas mocht lezen na zijn dood. Het zal je gebeuren trouwens. Maar buiten dat, deze wetenschap zet haar hele leven en dat van haar vrienden, buren en kinderen op z’n kop. Het knappe is dat je niet weet wat er precies gebeurd is. Het verhaal wordt vanuit de verschillende betrokkenen verteld, en tergend langzaam vallen de stukjes op hun plek. Tot het einde toe blijft het spannend en denk je te weten wie het heeft gedaan. Maar uiteindelijk levert het een verrassende ontknoping. Ik kon het niet wegleggen!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over liefdesrelaties
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Liane Moriarty
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Monique Eggermont
ISBN9789044972320
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's342
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1230 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten