Het grotere wonder-   eReader eBook

Thomas Glavinic • eBook eci.be lezers

€ 9,99

Direct downloaden

Het grotere wonder is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jonas neemt deel aan een expeditie naar de top van de Mount Everest. Tijdens de verschillende etappes van de beklimming en in de 'zone des doods' laat hij - geteisterd door zuurstofgebrek en plotselinge weersveranderingen - zijn leven de revue passeren.
Hij is samen met zijn tweelingbroer en zijn beste vriend opgegroeid bij Picco, de 'boss', die in allerlei dubieuze zaakjes was verwikkeld en een onmetelijke rijkdom had vergaard. De jongens zijn dapper, nieuwsgierig en onafscheidelijk - en ze kunnen zich letterlijk alles veroorloven. Maar op een dag wordt de kinderlijke idylle wreed verstoord.
Daarmee begint voor Jonas een eindeloze zoektocht: hij reist naar Montevideo, Auckland, Tokio, Oslo, Rome ... Tot hij op een dag Marie tegenkomt en beseft wat hij mist.

Het bizarre wordt hier normaal, de laatste zekerheden verdwijnen ,maar de drang naar leven is niet te stillen.

Dit boek in de pers

De Oostenrijkse schrijver Thomas Glavinic vertelt zijn verhaal op overrompelende wijze.  
De Gooi- En Eemlander  

Thomas Glavinic schreef met Het grotere wonder een hartstochtelijk verhaal over verlangen, gemis en toch vooral over liefde. Zonder valentijnzoeterigheid, maar met het vuur van grote en diepe gevoelens.  
FEELING  


Reviews & recensies

Knap geschreven, een echte pageturner

In Oostenrijk wordt Thomas Glavinic gezien als een van de meest talentvolle schrijvers van het land. Nu zou je kunnen zeggen dat het net zoiets is als de beste bobsleeër uit Jamaica zijn. Want zeg eens eerlijk, hoeveel grote schrijvers uit Oostenrijk ken je eigenlijk? Toch gaat deze vergelijking niet helemaal op. Glavinic zet met ‘Het Grotere Wonder’ een knap geschreven roman neer over bergbeklimmen en opgroeien. In het boek lopen twee verhaallijnen door elkaar. De eerste gaat  over de barre klimtocht van hoofdpersoon Jonas naar de top van de Mount Everest. Het is zo realistisch beschreven dat je de kou en het afzien bijna zelf ervaart. De tweede gaat over de  bijzondere ‘opvoeding’ die Jonas, tweelingbroer Mike en beste vriend Werner meekrijgen van Werners excentrieke opa Picco. Wat zijn de gebeurtenissen die ertoe leiden dat Jonas deelneemt aan deze helletocht naar het dak van de wereld? Een echte pageturner! 

Bekijk alle reviews van Frank Libeer 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over bergsport
  • literatuur uit Duitsland

Details:

Auteur(s)Thomas Glavinic
UitgeverijSignatuur
Vertaler(s)Gerrit Bussink
ISBN9789044971408
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's424
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1175 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten