Het hart van alle dingen-   eReader eBook

Elizabeth Gilbert • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Het hart van alle dingen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het hart van alle dingen is een grootse roman over een grootse eeuw. Laat je meevoeren van Londen naar Peru, van Philadelphia via Tahiti naar Amsterdam, in een verhaal vol buitengewone personages: missionarissen, vrijheidsstrijders, avonturiers, astronomen, zeekapiteins en bovenal Alma Whittaker, de heldin van dit verhaal, een vrouw die haar tijd een stap vooruit was.

Alma wordt geboren in een bekende familie van Nederlandse botanisten en groeit op tot een slim en onafhankelijk meisje. Het duurt dan ook niet lang voor zij haar eigen onderzoeksproject start. Maar terwijl haar studie haar dieper meetrekt in de mysteries van de evolutie, leert de man van wie ze houdt haar de wereld op een andere manier te beschouwen. Het hart van alle dingen is een glorieuze en meeslepende roman over verlangen, ambitie en honger naar kennis, geschreven door een van de meest geliefde auteurs van het afgelopen decennium.

Dit boek in de pers

Een meeslepende roman.  
De Standaard  

Een intrigerend en origineel verhaal dat draait om de kracht van een vrouw in de negentiende eeuw en haar zoektocht naar liefde in mensen en de natuur. Het boek had iets meer to the point gekund, maar het loont absoluut om door te lezen: het einde is prachtig.  
Flair  

Elizabeth Gilbert is een rasverteller. Het hart van alle dingen is een hartverwarmende hommage aan genialiteit in al haar facetten.  
The New York Times  

Het hart van alle dingen is een ode aan de verbeeldingskracht.  
De Volkskrant  

Mooi zijn de passages over zaden, planten en orchideeën; de charme van botanie brengt de auteur goed over.  
Elsevier  

Een vuistdikke roman vol bloemrijk proza die vrijwel geen moment verveelt. En dat is knap, want in het leven van Alma gebeurt opmerkelijk weinig. (…) Het is een kalm boek, over een kalme persoon, dat je toch niet loslaat.  
Leeuwarder Courant  

Een betoverend avontuur vol markante personages. Heel knap hoe Gilbert erin slaagt om de weinig tot de verbeelding sprekenede wereld van plantkunde meeslepend te maken. Als de liefde dan ook nog om de hoek komt kijken, zijn we om.  
JAN  

Met Het hart van alle dingen schreef ze een meeslepende, moderne historische roman over het leven van een bijzondere negentiende-eeuwse vrouw. Alma Whittaker, van deels Nederlandse afkomst, is intelligent en rijk, maar allesbehalve mooi.  
RED  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • historische romans over de 19e eeuw
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Elizabeth Gilbert
UitgeverijCargo
ISBN9789023483717
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's624
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2599 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten