Het hart van een vrouw-   eReader eBook

Cathy Kelly • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

HARTVERWARMEND, EMOTIONEEL EN ONTROEREND

Michael en Katy gaan trouwen - beide families en alle vrienden in de Ierse stad Bridgefort kijken opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens. Leila, Katy's beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten. Grace, Michaels moeder, is al vijftien jaar gescheiden. Toch twijfelt ze nog steeds over de beslissingen die ze destijds heeft genomen. En Vonnie, eigenaresse van Natural Cake, stort zich met hart en ziel op de bruidstaart om zo haar eigen verdriet achter zich te laten en haar nieuwe relatie een kans te geven - voor zichzelf maar ook voor haar jonge zoon.

Met haar opmerkzame en warme blik beschrijft Cathy Kelly de levens van drie moderne vrouwen. Haar roman over vriendschap, relaties en hartsgeheimen, in een altijd fascinerende Ierse setting, sprankelt en inspireert.

'Alsof je lekker met je vriendinnen zit te kletsen.' Marian Keyes

Cathy Kelly, bestsellerauteur van onder andere Speciaal voor jou, Dan komt alles goed en Het huis aan het plein, was journaliste voordat ze romans begon te schrijven. Haar werk, geïnspireerd op de boeken van Maeve Binchy, wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF. Ze woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Prachtig romantisch verhaal vol kunstig verweven verhaallijnen

‘Het hart van een vrouw’ lijkt in eerste instantie een standaard boek over een huwelijksverhaal te zijn. Niets is minder waar. Dit boek gaat over de aanloop naar het huwelijk en hoe, niet de bruid en bruidegom, maar andere naasten dit beleven. Leila is succesvol, maar haar eigen huwelijk is gestrand en ze wordt hier door het aankomende huwelijk de hele tijd aan herinnerd. Grace is al 15 jaar gescheiden, maar denkt nu aan de gebeurtenissen van toen. Vonnie, die de bruidstaart aan het bereiden is, wordt door het huwelijk gepusht om haar verleden te vergeten en helemaal voor haar nieuwe vriend te gaan. De verhaallijnen lopen kunstig door elkaar zonder verwarrend te worden. Een pluim voor Cathy Kelly! Een ontroerend verhaal dat lekker wegleest!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over vrouwen
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Cathy Kelly
UitgeverijThe House Of Books
Vertaler(s)Sabine Mutsaers
ISBN9789044344929
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's338
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte836 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten