Het huis op de heuvel-   eReader eBook

Eve Chase • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kun je niet wachten op de nieuwe Kate Morton? Eve Chase biedt het perfecte alternatief

Het prachtige landhuis Pencraw Hall is altijd het zomerhuis van de familie Alton geweest. Hun vaste grapje is dat een uur op het landgoed twee keer zo lang duurt als in Londen, maar dat je niet meer dan de helft gedaan krijgt. Het leven is er loom en ontspannen. Totdat, op een mooie zomerdag, het allerergste gebeurt.

Tientallen jaren later zijn Lorna Smith en haar verloofde in Cornwall op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Lorna heeft een zwak voor het vervallen landgoed dat ze zich herinnert uit haar jeugd. Maar als ze, gekerfd in een boomstam, een verontrustende boodschap vindt, beseft ze dat het verleden – dat van haarzelf én dat van het huis – duisterder is dan ze zich wil herinneren…

De pers over Het huis op de heuvel

‘Wat een fantastisch boek. Ik heb ervan genoten.’ Lisa Jewell

‘Eve Chase is een geweldige nieuwe auteur. Aangrijpend, hartverscheurend en met onvergetelijke personages.’ Katie Fforde

‘Voor de liefhebber van mysteries en familiedrama’s is Het huis op de heuvel zeker een aanrader.’ Cleeft.nl


Reviews & recensies

Ik kon het boek niet wegleggen, ik móést lezen tot alle puzzelstukjes in elkaar vielen.

Ik ben gek op verhalen waarin een mysterie zich ontrafelt. 'Het huis op de heuvel' kon me daarom vanaf de eerste bladzijde boeien: een oud kasteel verbergt zijn verleden dat beetje bij beetje aan het licht komt. Het verhaal .wisselt af tussen heden en verleden, tussen twee personages die vertellen wat er gebeurd is in dat akelige landhuis. Ik kon het boek niet wegleggen, ik móést verder lezen tot alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Dat het verhaal zich afspeelt in een mooi stukje Engeland, maakt het boek alleen maar leuker om te lezen. In deze prachtige natuur zou ik ook wel een huisje op een heuvel willen hebben als tweede verblijf, maar liefst eentje dat niet behekst is.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over landgoederen
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Eve Chase
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Lydia Meeder
ISBN9789402305098
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2905 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten