Het leven van een Loser 10 - ff offline-   eReader eBook

Jeff Kinney • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

Het leven van een Loser 10 - ff offline is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit e-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers. Bram Botermans moet helemaal offline in 'ff offline', deel 10 van Jeff Kinneys graphicnovelserie Het leven van een Loser. Mevrouw Botermans voert actie om een weekend alle elektriciteit af te laten sluiten in hun woonplaats. Een regelrechte ramp voor Bram, die niet zo geschikt is voor de wereld van vroeger. Hij wil online zijn! Als opa komt logeren, groeit de spanning in huize Botermans. Zal Bram dit overleven? Of wordt de antieke wereld hem gewoonweg fataal?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Grappig verhaal, met veel herkenbare scenes die uit het moderne leven zijn gegrepen. De combinatie tekst en tekeningen nodigt kinderen uit om te lezen. Super!

Tjonge, het tiende deel alweer in de serie ‘Dagboek van een loser’, en weer denk ik dat dit boek het grappigste is van allemaal. Deze keer komt Brams moeder op het onzalige idee om een weekend terug te gaan in de tijd waarin er nog geen elektriciteit was. Ze is ervan overtuigd dat het vroeger echt beter was en hoopt dit op deze manier te kunnen bewijzen. Maar Bram is een kind van deze tijd. Hij vindt het een onzalig plan! Het boek gaat verder waar deel 9 is gebleven. De familie kampt met nogal wat naweeën van een desastreus verlopen vakantie, waar ze zelfs een varken aan hebben overgehouden! Ik heb weer erg gelachen om de grappige tekeningen, het vrolijke handschrift en het gelinieerde papier. Het ziet er uit als een echt dagboek! Ik vraag me af of er nog veel kinderen zijn die een dagboek bijhouden. Wellicht dat ze door deze boeken worden aangestoken. Dat zou een heel mooi bijkomend effect zijn. Ook al is het boek een vervolg op het vorige deel, het is goed afzonderlijk te lezen. Maar ik raad het niemand aan, ze zijn te leuk om te laten liggen. Lees gewoon de hele serie!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Jeff Kinney
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026140617
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's228
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte40341 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHet leven van een Loser
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten