Het leven van een Loser 7 - Zwaar de klos!-   eReader eBook

Jeff Kinney • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.

Het leven van een Loser 7 - Zwaar de klos! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Voor het schoolfeest zoekt Bram een danspartner, EEN MEISJE! Helaas heeft zijn eerste keus iemand anders op het oog. Hij vreest ernstig als enige over te blijven, maar gelukkig – schrale troost – staat zijn beste vriend Theo er even beroerd voor. Thuis is het een hel: Brams zakelijk mislukte en totaal berooide oom logeert bij hen. En die gaat Bram ook nog eens adviseren over vrouwen… LOVE is in the air, maar zit Bram daar wel op te wachten? Of wordt hij zelf zo’n rare, verliefde puber?

Reviews & recensies

Zwaar de klos is waanzinnig leuk om te lezen

Jeff Kinney zorgde voor de doorbraak van de graphic novels voor jonge lezers. De boeken over Bram Botermans zijn al jaren ontzettend populair. Elk boek, ook dit deel, is heel grappig en bevat naast tekst ook veel tekeningen. Daarmee zijn de boeken ook erg geschikt voor kinderen die niet graag lezen of er wat moeite mee hebben. Door de vele illustraties en de vooral droge humor lees je de boeken in een mum van tijd uit. In dit zevende deel wil Bram een meisje uitnodigen voor een dansfeest, maar zij ziet hem niet staan. Een probleem! Maar geen probleem is te groot voor Bram. Natuurlijk bedenkt hij weer een briljante oplossing. Voor kinderen zelf te lezen vanaf 9 jaar.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Jeff Kinney
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026135118
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's457
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte50988 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieHet leven van een Loser
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten