Het Marco-effect-   eReader eBook

Jussi Adler-Olsen • eBook eci.be lezers

€ 5,99

Direct downloaden

Het Marco-effect is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Serie Q van Jussi Adler-Olsen bereikt keer op keer de internationale bestsellerlijsten. Het Marco-effect, het nieuwste deel, is misschien wel de spannendste thriller van de afgelopen tien jaar. Marcos oom Zola, een zeer kille en gewelddadige man, dwingt Marco en zijn familie te bedelen, te stelen en in te breken. Wanneer de 15-jarige Marco ontdekt dat zijn oom hem op een beestachtige manier kreupel wil maken, voor geldelijk gewin en om hem in toom te houden, moet hij vluchten. Voorzichtig probeert Marco een nieuw leven te beginnen, totdat hij enkele maanden later een gruwelijk geheim ontdekt en de gedragingen van zijn familieleden hem dwingen om ingrijpende stappen te ondernemen. Een schrijnend dilemma ontstaat: moet hij zijn familie aangeven? Op de afdeling Q raken Carl Mørck en zijn collegas intussen steeds verder betrokken bij de zaak, die zich ontvouwt tot een web van corruptie en zware misdaad, van het ministerie tot diep in de Afrikaanse jungle. Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q bereikten menig bestsellerlijst en worden over de hele wereld vertaald. Van de eerste vier delen in de reeks zijn in Nederland meer dan een kwart miljoen exemplaren verkocht.

Dit boek in de pers

Het verhaal is weer Olsen-waardig, vol verrassende ontwikkelingen  
HDC MEDIA  

Ook in Het Marco-effect betoont Jussi Adler-Olsen zich weer een weergaloos verhalenverteller die de spanning constant hoog weet te houden, die originele en boeiende karakters weet te creëren, die complexe verhaallijnen moeiteloos en begrijpelijk met elkaar verbindt, die keer op keer verrast en die eindigt met een twist, waarbij het motief “de bedrieger bedrogen” een geheel nieuwe invulling krijgt. Kortom, een steengoede thriller en een must voor de liefhebbers van kwaliteit.  
CRIMEZONE.NL  

Met zijn nieuwste is Jussi Adler-Olsen weer op dreef [...] Een prachtboek, deze vijfde aflevering  
Trouw  

De beste in zijn genre’ en ‘uitermate spannend’  
NRC  

De nieuwste Scandinavische hype. En volledig terecht.  
De Standaard  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over machtsmisbruik
  • gruwelijke spanning uit Scandinavië

Details:

Auteur(s)Jussi Adler-Olsen
UitgeverijPrometheus
ISBN9789044621525
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1144 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSerie Q
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten