Het meisje met alle gaven-   eReader eBook

M. R. Carey • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Het meisje met alle gaven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Elke ochtend wacht Melanie in haar cel tot ze wordt opgehaald en naar het klaslokaal wordt gebracht. Als ze aan de beurt is, houdt Sergeant haar onder schot terwijl twee van zijn mannen haar in de rolstoel vastgespen. Ze vinden haar niet aardig, denkt ze. Ze grapt dat ze niet zal bijten. Maar niemand lacht.

Melanie is een heel bijzonder meisje.

Emotioneel geladen, beklemmend en aangrijpend van begin tot eind. Het meisje met alle gaven is de krachtigste en meest bijzondere thriller die je dit jaar zult lezen.

Dit boek in de pers

Origineel, memorabel en onverwacht krachtig.  
Metro  

Beklemmend en hartverscheurend.  
Vogue  

De wereld die Carey creëert is even bizar als intrigerend. De omschrijvingen zijn gedetailleerd, evenals de gevoelens van de verschillende personages bij het aanzicht van deze wereld. (...) Carey verrast met invalshoeken, personages en plot. Bovendien is de schrijfstijl actief, kort en krachtig en wordt de spanning langzaam maar zeker opgevoerd. Tel daar het mysterie omtrent Melanie en de wereld waarin zij leeft bij op, en je hebt alle benodigde ingrediënten voor een pageturner.  
TESSA HEIJTMEIJER  


Reviews & recensies

Als je dit jaar maar één boek leest, zorg dan dat dit 'm is!

Je kent M. R. Carey misschien wel van zijn indrukwekkende graphic novels. Maar dat hij ook zó goed een dystopische roman kon schrijven wist je waarschijnlijk niet. Het Meisje met alle gaven is zijn eerste thriller die even geniaal, huiveringwekkend als bloedstollend is. Vanaf hoofdstuk één word je door Carey in een beklemmende wurggreep genomen en is er voor de lezer geen ontkomen meer aan. Alsof je dat zou willen! Zó goed en geloofwaardig als Carey de post-apocalyptisch wereld beschrijft in Het meisje met alle gaven is een weergaloze tour de force die bij alle liefhebbers van Stephen King, Kazuo Ishiguro en The Walking Dead direct diep respect zal afdwingen. Dit is waarschijnlijk de krachtigste en meest bijzondere thriller die je dit jaar zult lezen! "***** M.R. Carey verliest geen moment zijn greep op de complexe materie, en het boek ontstijgt met glans de beperkingen van de genreroman." - Het Parool. De rechten van het boek zijn inmiddels verkocht aan Altitude Film Entertainment die voor hun film She who brings gifts o.a. sterren als Glenn Close, Gemma Arterton, Paddy Considine en regisseur Colm McCarthy (Sherlock, Doctor Who en The Tudors) wist te strikken.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over zombies
  • bijzondere thrillers

Details:

Auteur(s)M. R. Carey
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044973280
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1044 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten