Het meisje onder de straat-   eReader eBook

Anders Roslund & Börge Hellström, Börge Hellström • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Het meisje onder de straat is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer er plotseling drieënveertig Roemeense straatkinderen op het Zweedse politiebureau staan en er tegelijkertijd in de kelder van een ziekenhuis het verminkte lijk van een vrouw gevonden wordt, worden commissaris Ewert Grens en zijn collega’s in een razend tempo een nachtmerrie in gesleurd die hen naar de wereld onder het straatasfalt voert. Een wereld die je je nauwelijks kunt voorstellen, maar waar voormalige psychiatrische patiënten, verslaafden en zelfs kinderen huizen. Wanneer het putdeksel is gelicht, worden onze zogenaamde welvaartsstaat, verantwoordelijkheid en solidariteit dringend en razend spannend aan de kaak gesteld.

Dit boek in de pers

Roslund & Hellström hebben een aanklacht willen schrijven tegen kinderhandel, jeugdprostitutie en een maatschappij die haar problemen liever dumpt dan dat ze die oplost. Daarin zijn ze uitstekend geslaagd.  
Hebban.nl  

Meesters in hun vak.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Details:

Auteur(s)Anders Roslund & Börge Hellström, Börge Hellström
UitgeverijDe Geus
ISBN9789044524000
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's380
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte931 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieEwert Grens
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten