Het mysterie van de 100...-   eReader eBook

Rob Bakker • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Het mysterie van de 100... is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De christenen in het Oosten staan onder druk. Als uiting van solidariteit zal een missieschip vanuit het Oosten de Donau en de Rijn afvaren naar Nijmegen, waarbij priesters uit Oost en West aan boord zullen komen om gezamelijk de Vierdaagse Mis bij te wonen van de 100ste Vierdaagse. Echter: deze missievaart vormt de dekmantel van een terroristische organisatie, die een aanslag beraamt. Het brein achter deze aanslag is De Pers: een internationale terrorist en bankier van de terreurorganisaties. Tegelijkertijd stuit inspecteur Van Dorp op een spoort van opmerkelijke geldtransacties tijdens een onderzoek naar een vermiste /gestloen diamanten ring. Voor hij het weet, zit Van Dorp in een achtbaan van onwikkelingen: van internationale terroristenbestrijding en een spectaculaire diamantenroof in Frankrijk tot de zorg om de veiligheid van de Vierdaagsewandelaars. Rob Bakker is journalist, auteur en historicus en publiceerde romans, wetenschappelijk werk en thrillers. In 2015 schreef hij de Vierdaagsethriller De Dood wandelt mee.

Dit boek in de pers

Het mysterie van de 100… is een goed uitgewerkt verhaal dat lekker wegleest. De diverse verhaallijnen die door elkaar lopen zorgen voor een aangename afwisseling tussen lichte spanning, romantiek, familiedrama en persoonlijk leed. Het verhaal steekt prima in elkaar  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Rob Bakker
UitgeverijUitgeverij Logikos
ISBN9789074734486
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1178 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieVierdaagsethrillers
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten