Het Octavo Handboek-   eReader eBook

Karen Engelmann • eBook

€ 1,49

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het Octavo Handboek is een bijlage bij het voorspellende kaartspel het octavo, dat wordt gespeeld in de roman Het Stockholm Octavo van Karen Engelmann, waarvan een fragment is opgenomen in dit ebook.
Het Stockholm Octavo: Zweden, 1798. Emil Larsson, een drinkende en gokkende vrijgezel, raakt bevriend met de eigenaresse van een goklokaal, mevrouw Sofia Mus, die hem de toekomst voorspelt aan de hand van een nieuwe vorm van kaartlegging: het octavo. Wanneer Sofia na een lange nacht aan de goktafels een kostbare waaier van barones De Uzanne wint, leidt dat tot bittere rivaliteit en een moorddadig complot waar niemand ongeschonden uit tevoorschijn komt. Ondertussen krijgt Emil te horen dat hij `de Zoeker' is, en dat niet alleen zijn toekomst maar ook die van de monarchie, de stad en heel Zweden afhangt van zijn vermogen de acht leden van het Stockholm Octavo te achterhalen... Het Stockholm Octavo is een adembenemende, spannende en onvergetelijke historische roman die op ingenieuze wijze geschiedenis, politiek, romantiek, mystiek en de geheime taal van waaiers combineert.
â Wat een geweldig verhaal! â Library Journal (sterrecensie) â Een meesterlijke vertelling: mysterieus, spannend en boordevol actie.â â Booklist (sterrecensie) â Adembenemend.â â Kirkus Reviews â Buitengewoon spannend en meeslepend.â â Publishers Weekly (sterrecensie)

Details:

Auteur(s)Karen Engelmann
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Saskia Peterzon-Kotte
ISBN9789044969931
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte9669 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten